The Science of Spice
ISBN:
9780241302149
The Science of Spice
Характеристики
|
Кількість сторінок
|
224 |
|
Мова
|
Англійська мова |
|
Обкладинка
|
М'яка |
|
Рік видання
|
2018 |
|
Жанр
|
Кулінарія |
|
Видавництво
|
Dorling Kindersley |
|
Автор
|
Farrimond, S |
|
Категорії
|
Подарункові видання |
1217.00₴
Немає в наявності
-
+
У кошик
Опис
The Science of Spice
Відважні кухарі, допитливі гурмани і любителі пряних страв - відкривайте нові горизонти кулінарії з цією книгою спецій. Вивчіть найкращі в світі спеції, дізнайтеся, чому поєднуються певні суміші спецій і як творчо їх використовувати. Надихайтеся створенням власних нових сумішей спецій і підійміть кулінарію на новий рівень. Наука про спеції допоможе вам зрозуміти практичну науку, що лежить в основі мистецтва готування зі спеціями. Якщо ви коли-небудь замислювалися, що робити з банкою коріандру, чому одні спеції на смак сильніші за інші або як приготувати свій власний гарам масала, в цій книзі є всі відповіді. The Science of Spice викладає науку, що лежить в основі смаків, і допомагає вам з більшою впевненістю та інтуїцією вибрати і використовувати спеції, які ідеально доповнюють один одного. Профілі спецій, організовані по їх домінуючому смаковому складу, демонструють кращі в світі спеції з ідеями рецептів, інформацією про те, як купувати, використовувати і зберігати, а також більш глибокі наукові дані, які допоможуть вам розкрити аромати і створити свої власні пряні суміші. Підбірка рецептів з використанням інноваційних сумішей спецій покликана надихнути вас на кулінарні пригоди. The Science of Spice - незамінний помічник на кухні, до якого домашні кухарі звертатися знову і знову.Книги автора
Переглянуті товари
Немає в наявності
ISBN: 9780521180504
882.00₴
