The Science of Cooking
ISBN:
9780241229781
The Science of Cooking
Характеристики
Вікова категорія
|
Молодежь и взрослые |
Кількість сторінок
|
256 |
Мова
|
Англійська мова |
Обкладинка
|
Тверда |
Рік видання
|
2017 |
Категорія
|
Бестселери |
Жанр
|
Кулінарія |
Видавництво
|
Dorling Kindersley |
Автор
|
Dr. Stuart Farrimond |
Категорії
|
Подарункові видання |
1105.00₴
Є в наявності
-
+
У кошик
Опис
Які овочі, на вашу думку, краще їсти сирими? А ще як приготувати найсмачніше яйце пашот та про багато інших таємниць, які допоможуть вам на кухні, розповідає доктор Стюарт Фаррімонд. Крок за кроком, знайомлячи з різними техніками приготування та даючи практичні поради, він допоможе вам вийти на абсолютно новий рівень кулінарії. Над багатьма питаннями ми часто навіть не задумуємось. А виявляється, дрібниці можуть кардинально змінити смак вашої страви: чи можна розігрівати рис, наприклад? Книга- бестселер зробить з вас справжнього кулінара. І для цього не треба навіть виходити з дому.