American Food Writing: an Anthology with Classic Recipes
ISBN:
9781598530414
American Food Writing: an Anthology with Classic Recipes
Характеристики
Вікова категорія
|
Дорослі |
Кількість сторінок
|
753 |
Мова
|
Англійська мова |
Обкладинка
|
М'яка |
Рік видання
|
2009 |
Жанр
|
Кулінарія |
Видавництво
|
Library of America_ |
Автор
|
O'Neill, M. |
Категорії
|
Сучасна література |
864.00₴
Немає в наявності
-
+
У кошик
Опис
У цій революційної антології знаменита письменниця про їжу, Моллі О'Ніл, збирає найкраще з більш ніж 250-річної історії американської кулінарії. Цей літературний свято включає в себе класичні розповіді про культові американські страви: Генрі Девід Торо про принади кавуна; Герман Мелвілл, з апетитною главою про юшку з молюсків; Х. Л. Менкен про хот-доги; М. Ф. К. Фішер вихваляє устрицю; Ральф Еллісон про чарівну привабливість запеченого батата; Вільям Стайрон на південну смажену курку. Американські письменники за кордоном, такі як А. Дж. Ліблінг, Уейверлі Рут і Крейг Клейборн, описують відкриття, які вони знайшли в іноземних ресторанах; мандрівники в Америці, в тому числі легендарний французький гурман Дж. А. Брілат-Саварин, виявлять такі місцеві делікатеси, як індичка, шашлик з Вірджинії і гарбузовий пиріг.
Книги автора
Немає в наявності
ISBN: 9781598530414
864.00₴