The Food Book
ISBN:
9780241666630
The Food Book
1572.00₴
Є в наявності
-
+
У кошик
Опис
Відкрийте для себе походження, традиції та використання повсякденних страв, які подають на наших тарілках, від солі до суші та рису до равіолі.
Справжнє свято їжі в усіх її формах, «Книга про їжу» розповідає про людські пошуки засобів до існування через історії окремих інгредієнтів. У ньому розглядається наш тисячолітній зв’язок із майже 200 продуктами харчування – від горіхів і насіння до локшини та м’яса – за допомогою розкішних ілюстрацій і оповідань з усього світу.
Їжа є наріжним каменем повсякденного життя, культури і навіть релігії. Основні продукти, такі як хліб, квасоля та зернові культури, є частиною нашої кулінарної історії та використовуються різними способами в усьому світі.
Цей захоплюючий довідник охоплює:
Усі групи продуктів, включаючи горіхи та злаки, фрукти та овочі, м’ясо та рибу, трави та спеції. Інформація про всі аспекти походження їжі, історії та місця у світовій кухні.
Фотографії, які демонструють культурно та історично цікаві продукти та способи їх використання.
Наповнений чудовими зображеннями, щоб створити свято для очей, і історіями, які дивують і захоплюють, це справжнє свято для гурманів, глобальний шведський стіл, наповнений незабутніми історіями та захоплюючими фактами.