The Science of Cooking
ISBN:
9780241229781
The Science of Cooking
Характеристики
Год издания
|
2017 |
Количество страниц
|
256 |
Переплет
|
Твердый |
Язык
|
Английский язык |
Категория
|
Бестселери |
Жанр
|
Кулінарія |
Издательство
|
Dorling Kindersley |
Автор
|
Dr. Stuart Farrimond |
Категорії
|
Подарункові видання |
1200.00₴
Є в наявності
-
+
У кошик
Опис
Які овочі, на вашу думку, краще їсти сирими? А ще як приготувати найсмачніше яйце пашот та про багато інших таємниць, які допоможуть вам на кухні, розповідає доктор Стюарт Фаррімонд. Крок за кроком, знайомлячи з різними техніками приготування та даючи практичні поради, він допоможе вам вийти на абсолютно новий рівень кулінарії. Над багатьма питаннями ми часто навіть не задумуємось. А виявляється, дрібниці можуть кардинально змінити смак вашої страви: чи можна розігрівати рис, наприклад? Книга- бестселер зробить з вас справжнього кулінара. І для цього не треба навіть виходити з дому.